Home Page Forums Raspberry Pi Shields QMI Interface with 3G-4G/LTE Base Shield v2 can't connect network

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by  rgdkdlel4 1 month ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #37009

    rgdkdlel4
    Participant

    [03-12_22:14:54:485] WCDMA&LTE_QConnectManager_Linux&Android_V1.1.45
    [03-12_22:14:54:485] ./quectel-CM profile[1] = lte.sktelecom.com///0, pincode = 0000
    [03-12_22:14:54:486] Find /sys/bus/usb/devices/1-1.2 idVendor=2c7c idProduct=0125
    [03-12_22:14:54:486] Find /sys/bus/usb/devices/1-1.2:1.4/net/wwan0
    [03-12_22:14:54:486] Find usbnet_adapter = wwan0
    [03-12_22:14:54:487] Find /sys/bus/usb/devices/1-1.2:1.4/usbmisc/cdc-wdm0
    [03-12_22:14:54:487] Find qmichannel = /dev/cdc-wdm0
    [03-12_22:14:54:496] /proc/729/fd/7 -> /dev/cdc-wdm0
    [03-12_22:14:54:496] /proc/729/exe -> /usr/lib/libqmi/qmi-proxy
    [03-12_22:14:56:525] cdc_wdm_fd = 8
    [03-12_22:14:56:674] Get clientWDS = 20
    [03-12_22:14:56:706] Get clientDMS = 1
    [03-12_22:14:56:738] Get clientNAS = 4
    [03-12_22:14:56:770] Get clientUIM = 1
    [03-12_22:14:56:802] Get clientWDA = 1
    [03-12_22:14:56:834] requestBaseBandVersion EC25EFAR06A03M4G
    [03-12_22:14:56:962] requestGetSIMStatus SIMStatus: SIM_ABSENT
    [03-12_22:14:56:962] requestSetProfile[1] lte.sktelecom.com///0
    [03-12_22:14:57:026] requestGetProfile[1] lte.sktelecom.com///0
    [03-12_22:14:57:059] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:14:57:089] requestQueryDataCall IPv4ConnectionStatus: DISCONNECTED
    [03-12_22:14:57:154] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:02:212] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:07:268] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:12:325] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:17:382] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:22:438] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:27:494] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:32:551] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:37:607] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:42:663] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:42:663] requestSetOperatingMode(1)
    [03-12_22:15:42:694] requestSetOperatingMode(0)
    [03-12_22:15:43:014] requestRegistrationState2 MCC: 0, MNC: 0, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:43:495] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:43:527] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:48:039] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:53:095] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:15:58:152] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:03:208] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:08:265] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:13:322] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:18:379] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:23:436] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:28:493] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 8, PS: Detached, DataCap: UNKNOW
    [03-12_22:16:28:493] requestSetOperatingMode(1)
    [03-12_22:16:28:524] requestSetOperatingMode(0)

    how can I connect LTE?
    my antenna connect correctly.

    #37010

    rgdkdlel4
    Participant

    And how can I get IMEI value?

    #37030

    rgdkdlel4
    Participant

    I’ve found IMEI value and I’ve got the connection with APN
    [03-14_16:53:528] requestSetupDataCall QMUXResult – 0x1, QMUXError = 0xe
    [03-14_16:58:585] requestRegistrationState2 MCC: 450, MNC: 5, PS: Attached, DataCap: UMTS

    So there’re questions What means 0xe error and how can I fix it. AND why DataCap is not LTE?

    Thanks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.